Qrafter Boats met e-Qruiser 800+ op Boot Holland

Het nieuwe varen is stil, schoon en trillingsvrij

LOOSDRECHT- Na het succes van de 6-meter versie introduceert Qrafter Boats op Boot Holland 2023 de nieuwe e-Qruiser 800+. Een stijlvolle, aluminium tendersloep met een krachtige elektrische inboard motor. 

De e-Qruiser 800+ is met zijn 8 meter lengte een ruime sloep die plaats biedt aan 12 personen voor een ontspannen dag op het water. In de cabine in de boeg bevinden zich 2 slaapplaatsen waardoor de sloep ook gebruikt kan worden als weekender voor langere vaartochten in de regio. 

Door de vele keuzemogelijkheden in de kleur van de romp, de verschillende elementen in het interieur en de motorisering is elke Qrafter uniek. De combinatie van de robuuste romp, gemaakt van 5mm dik zeewaterbestendig aluminium, met andere kwalitatief hoogwaardige materialen maakt dat de Qrafter e-Qruiser 800+ onderhoudsarm is. Zo is er meer tijd om te genieten op het water. 

Het nieuwe varen met de Qrafter e-Qruiser is stil, schoon en trillingsvrij door de focus op elektrisch varen. Dit komt naar voren in het ontwerp van de romp en het interieur van de sloep. Door de juiste gewichtsverdeling en vormgeving vaart de boot uiterst efficiënt. De krachtige en betrouwbare WaterWorld inboard motor haalt zijn energie uit een onderhoudsvrij lithium accupakket en deze combinatie biedt voldoende actieradius om een hele dag te kunnen varen. 

Benieuwd naar de nieuwe Qrafter e-Qruiser 800+ of één van de andere elektrische modellen van Qrafter? Bezoek Qrafter Boats tijdens Boot Holland 2023 in de Frankenhal in het WTC Expo in Leeuwarden. De watersportbeurs wordt gehouden van 8 tot en met 12 maart.

Kijk voor meer informatie op www.qrafter.nl (http://www.qrafter.nl )of volg @qrafterboats op Instagram en Facebook. Email: info@qrafter.nl, Adres: Wilgenweg 19A, 3421 TV Oudewater.

bG3t63J8 bG3t63J8
VVFcQOnA VVFcQOnA
M2VGX02E M2VGX02E
sTE4uoE4 sTE4uoE4