Vaarplezier zoekt Office-manager

Ben jij de nieuwe spil in onze organisatie, die zorgt voor de financiën, de inkomende mail, post en telefoon en ondersteuning van de andere medewerkers van het bedrijf? Kom dan werken bij het snelgroeiende Vaarplezier, met uitzicht op boten vanaf je werkplek, leuke collega’s en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn op zoek naar een Office-manager.

Check www.vaarplezier.nl/vacatures (http://www.vaarplezier.nl/vacatures)

Wie is Vaarplezier?

Vaarplezier heeft als slogan ‘varen wordt leuker als je weet wat je doet’. Dat werkt door in alle opleidingen die we verzorgen. Of het gaat om een cursus Klein Vaarbewijs, een vaarles, het NauPro Vaarbewijs of de Rondvaartopleiding: gedegen, enthousiasmerende training zorgt voor meer plezier en minder ongelukken op het water. We werken samen met veel (watersport)partijen als Yamaha, Wajer, EOC Verzekeringen, IVA Nautisch Business Management, Defensie Vaarschool en vele anderen. De opleidingen zijn zowel voor consumenten, als voor professionals. We zijn uniek in onze praktische aanpak: voor alle opleidingen geldt dat we ook in de praktijksituatie trainen.
Vaarplezier is lid van HISWA-RECRON en heeft het NRTO en CRKBO keurmerk. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en gaan nu de volgende fase in.

Waarom werken bij Vaarplezier?
Niet alleen onze cursisten, maar ook voor ons medewerkers hebben we de term ‘plezier’ zeer weloverwogen in de naam zitten. We hebben in de afgelopen jaren een toonaangevende naam neergezet en zijn daar erg trots op. Dat bereiken we samen met onze vaste medewerkers én de freelancers. We hebben een stevige onderlinge band en organiseren meerdere keren per jaar activiteiten met deze groep enthousiastelingen. 

 

Meer informatie: www.vaarplezier.nl/vacatures (http://www.vaarplezier.nl/vacatures)

 

3705349_592702 3705349_592702