Smartmarine distribiteur van ElectroMaax producten

High amp dynamo's en smart controllers

EINDHOVEN- Smartmarine B.V. gevestigd in Eindhoven is distributeur geworden voor Europa van de producten van de Canadese fabrikant ElectroMaax.

ElectroMaax produceert de meest technologisch geavanceerde energiebesparende producten in de maritieme industrie. Van high-output dynamo’s die tot 4 keer de energie produceren ten opzichte van de standaardmodellen tot aan NMEA2000 WiFi smart controllers. Vanaf nu is de motor niet alleen de aandrijving maar ook een generator. Ongelofelijke korte laadtijden bij laag toerental en geschikt voor alle type accu’s. Uniek zijn de ’bolt on’ serpentine pulley kits die beschikbaar zijn voor vele merken en modellen motoren. Deze producten sluiten perfect aan bij de vraag naar meer stroomcapaciteit aan boord.

ElectroMaax wordt ontwikkeld en geproduceerd in Beamsville, Ontario, Canada en is opgericht in september 2002. Deze locatie produceert onze dynamo’s, serpentine pulley kits, premium LiFePO4-batterijen en vele andere producten in de ElectroMaax-productlijn. 

De producten worden in Europa aangeboden onder de vlag van SmartmarineEnergy (https://www.smartmarine.nl).

 

 

thumbnail_kit (1) thumbnail_kit (1)
thumbnail_GenMaax-FM-12-215a-Alternator-and-E-MAAX-CSR-RegulatorKit- (1) thumbnail_GenMaax-FM-12-215a-Alternator-and-E-MAAX-CSR-RegulatorKit- (1)
thumbnail_Dynamo output all thumbnail_Dynamo output all