Binnenkort aan de Steiger...deze Doerak

Interesse? Stuur een berichtje voor een exclusieve preview

De Steiger, de ontmoetingsplaats voor Vraag & Aanbod op Watersport-TV wordt niet alleen veel bezocht. De meeste boten die er afmeren liggen vaak kort te koop. Dus wie een boot zoekt moet er snel bij zijn. Op korte termijn verwachten we deze Doerak aan de Steiger. De boot is afgelopen winter van buiten geschilderd. Heb je interesse in deze populaire motorboot, stuur dan een berichtje naar Info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) voor een exclusieve preview.

Als je hebt besloten om je boot te verkopen, dan wil je graag zo snel mogelijk een koper vinden. Vroeger hing je een advertentie op het prikbord op je haven, en een bordje aan je boot. Tegenwoordig vinden kopers en verkopers elkaar vooral online. Logisch. Je bereik is veel groter en daarnaast heb je veel meer mogelijkheden om je boot met foto’s en video’s aan potentiële kopers te presenteren. 

De Steiger op Watersport-TV is uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod.

Heb je iets te aan te bieden, dat watersport gerelateerd is. Een ligplaats aan de steiger kost eenmalig 25 euro, exclusief btw. Je kunt je boot aan De Steiger laten liggen, totdat die verkocht is. Dus geen bijkomende kosten. 

Aan de Steiger krijgt je boot een mooie opvallende ’ligplaats’ zodat die goed zichtbaar is en ook blijft. Door vaak maar een zoekwoord in te toetsen, hoeven kopers niet lang te zoeken naar hun droomboot.

Wil je je boot verkopen, mail dan liefst meerdere foto’s of een video plus een korte omschrijving naar info@watersport-tv.nl.

Ook makelaars kunnen boten afmeren aan de Steiger. 

Ook als je op zoek bent naar een bepaalt schip of accessoires, kun je een advertentie plaatsen op De Steiger. Samen met onze kijkers, zo’n 50.000 per maand, helpen we je graag bij je zoektocht.

Heb je gezien dat we ook voor watersport gerelateerde vacatures een aparte plek hebben op De Steiger? Dus als je droomt van een job in de watersport...

Kijk op De Steiger. Klik Hier! (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/de%20steiger)

thumbnail_20230415_104754 thumbnail_20230415_104754
thumbnail_20230415_104802 thumbnail_20230415_104802