De maidentrip van Caroline en Tex met motorboot van wijlen Henk de Velde

Vlogs van Fiere Scheepsmeid exclusief te zien op Watersport-TV

DORDRECHT- Caroline van Wijngaarden en haar partner Tex Hellinga zijn de nieuwe eigenaren van de motorboot van wijlen Henk de Velde. Met de ’Solitario’ hopen ze net als Henk mooie reizen te gaan maken en avonturen te gaan beleven. En de vlogs hiervan kun je vanaf nu exclusief op Watersport-TV bekijken.

Onlangs beleefden het avontuurlijke stel de maidentrip met hun nieuwe aanwinst. Nadat het motorschip door de zoon van Henk was overgedragen aan Caroline en Tex werd het motorschip van Dronten via de Marker Wadden naar de nieuwe thuishaven in Dordrecht gevaren. Bedoeling is dat de ’Solitario’ daar de komende tijd wordt opgeknapt.

Stoere bak

Caroline en Tex zijn dolgelukkig met hun motorschip. Dat die van Henk de Velde is geweest, was een belangrijke reden om het schip te kopen. ’’Ik heb Henk ontmoet op Spitsbergen toen ik daar zeilde en hij daar met deze mooie spitsgatten was. En nu is deze stoere bak gewoon van ons. Ik kan het nog niet geloven,’’ aldus Caroline die voor de Watersport-TV kijkers van het eerste uur geen onbekende is. Eerder was zij te zien in een serie over haar Salonboot Anna (https://youtu.be/x9mDfajoR5s).

’’Aan boord van zijn motorschip hebben we 5 jaar geleden met Henk een serie gemaakt over zijn Overlevingstrommel (https://youtu.be/G2cy999Ia50). Dat de ’Solitario’ nu in de vlogs van Caroline en Tex terugkeert op Watersport-TV maakt het extra bijzonder,’’ aldus Eric van Staten, producent van het watersportkanaal.

 

 

4205203_1598652 4205203_1598652