Linssen Yachts Spring Edition Boat Show

Open dagen, proefvaren met nieuwe en gebruikte jachten

MAASBRACHT- Linssen Yachts organiseert van 1 tot en met 7 juni de Linssen Yachts Boat Show - Spring Edition. Open dagen waar geïnteresseerden de showroom kunnen bezoeken waar diverse nieuwe en gebruikte jachten te bekijken zijn. Daarnaast liggen er in de haven verschillende (nieuwe) jachten klaar voor proefvaarten met een ervaren schipper. 

Tijdens de Linssen Yachts Boat Show - Spring Edition kunnen bezoekers diverse modellen uit de Grand Sturdy, SL en Variotop®-serie bekijken. Bovendien staat er tijdens de open dagen een team van deskundige adviseurs klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over aanschaf, onderhoud, ligplaatsen, verzekering etc. van een jacht. Kortom: Linssen Yachts helpt u met ’Start Boating’.
Proefvaren
Bent u eenmaal geïnteresseerd in een bepaald model? Dan biedt Linssen de mogelijkheid tot een proefvaart met een ervaren schipper. Tijdens de proefvaart krijgen bezoekers de kans om de verschillende mogelijkheden en functies van het jacht te ontdekken, en vooral de uitstekende vaareigenschappen en lage geluidsniveaus zelf te ervaren. 

75 Edition-modellen

Linssen Yachts werkt naar het jubileumjaar 2024 toe met de ”75 Edition”-modellen. Tijdens deze aanstaande show krijgt u meer informatie over deze bijzondere serie motorjachten met geheel eigen kleurstelling en stijl.
Meer info: www.linssenyachts.com/75 (http://www.linssenyachts.com/75)

0e560f55-922c-d4c5-f6d9-a7399e5871ab 0e560f55-922c-d4c5-f6d9-a7399e5871ab