Mercury Marine wint 4 prestigieuze Design Awards

FOND DU LAC - Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC), heeft vier International Forum Design (iF) Awards ontvangen voor de Avator™ 7.5e elektrische buitenboordmotor, de V10 Verado® buitenboordmotor en de V12 Verado® buitenboordmotor. Alle drie de buitenboordmotoren kregen de prijs in de categorie Automotive/Voertuigen, en de Avator won ook in de categorie Product Interfaces dankzij zijn geïntegreerde en op afstand bedienbare beeldscherm.

Dit is de tweede keer dat de Avator een prijs van wereldwijde statuur krijgt. Eerder won deze buitenboordmotor al de Innovation Award op de 2023 Miami International Boat Show. De elektrische buitenboordmotor is schoon en stil, en dankzij innovatieve functies kunnen booteigenaren zorgeloos van het water genieten. Verwisselbare accu’s, een montagesysteem met snelkoppeling en intuïtieve bediening maken instellen en bedienen eenvoudig. Het geïntegreerde display is zo geplaatst dat het batterijniveau en de motorstatus gemakkelijk kunnen worden afgelezen.

5.7L V10 VERADO

De Mercury 5.7L V10 350 en 400pk Verado buitenboordmotor is ontworpen op basis van het concept van een monoliet, een verfijnd, ambachtelijk, schoon, gedurfd en iconisch ontwerp. De V10 combineert een eersteklas uiterlijk met uitzonderlijk vermogen en technologie die precies aansluit op de behoeften van de consument.

7.6L V12 VERADO

De Mercury 7.6L V12 600pk Verado buitenboordmotor is in zijn totaliteit een game changing buitenboordmotor. Met zijn verschijning als gebeeldhouwde monoliet wil Mercury een krachtige visuele boodschap overbrengen. Hij combineert een eersteklas uiterlijk met uitzonderlijk vermogen en ultramoderne technologie. Mercury zette de erfenis van de Verado-serie voort en brak met het conventionele concept van buitenboordmotoren door de nadruk te leggen op een ultieme en luxueuze vaarervaring.

”Als strategisch partner van Mercury is het ons doel om samen een samenhangende en harmonieuze ontwerpstrategie te ontwikkelen voor alle buitenboordmotoren van Mercury”, aldus Johannes Lampela, directeur industrieel ontwerp bij Designworks LA. ”We zijn blij met de iF Design Awards en gaan de uitdaging aan om Mercury’s hoogwaardige vaarervaring en krachtige merkbeleving mee te nemen naar het tijdperk van de elektrische aandrijving.”

 

 

Avator Avator
V10 V10
v12 v12