Online veiling van zeilboten

Kijkdag op zaterdag 22 mei op verschillende locaties

NAARDEN- Zeilboten in verschillende soorten en maten gaan onder de hamer tijdens een veiling georganiseerd door Bootveiling.com. Zaterdag 22 mei is er een kijkdag op verschillende locaties in Nederland en België.

Bootveiling heeft in de komende veiling een breed assortiment aan zeilboten vanaf bouwjaar 1929, waaronder een twee 2-Masters Kreuzer en een De Vries Lentsch. De Kreuzer is een klassiek, houten schip met een moderne, elektrische aandrijving. Daarnaast een aantal klassieke houten boten en schepen waaronder een Vrijheid. Een stalen Lemster Zeekruiser. Ook zijn er schepen van polyester waaronder een Mallard Start, Contest en UFO 34.

Bootveiling ziet een doorlopende belangstelling voor de watersport en de aankoop van een eigen schip. Door te kopen op de veiling koop je snel en voor een marktconforme prijs een leuke boot. Voor alle details kun je kijken op de website van bootveiling.com. De veiling is ‘as is where is’, dus de boten worden geveild in de staat zoals aangeboden. De koper zal zelf moeten zorgen voor transport na gunning. 

Alle informatie is te vinden op: Zeilboten veiling (https://www.bootveiling.com/boot-kopen/216649/zeiljacht/kreuzer-2master/)

thumbnail_UFO thumbnail_UFO
thumbnail_KREUZER thumbnail_KREUZER
thumbnail_VRIJHEID thumbnail_VRIJHEID
thumbnail_MALLARD thumbnail_MALLARD