Boatshow Hollandse Plassen…tot op de steigers!

Van 23 tot en met 25 juni op Westeinderplassen

AALSMEER – De Boatshow Hollandse Plassen is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de leukste laagdrempelige watersportbeurs in ons watersportland. De jachthaven van Kempers Watersport aan de Westeinder Plassen in Aalsmeer is vanaf vrijdag a.s. tot en met zondag weer de thuishaven. En uiteraard is de crew van Watersport-TV weer van de partij. Kom gerust even langs bij onze redactieboot!

De Boatshow Hollandse Plassen is dé in-water boatshow voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe boot of gewoon het watersport gevoel wil ervaren. Deze editie is extra feestelijk vanwege het 50 jarig bestaan van Kempers Watersport.

Zo’n 20 verschillende jachtwerven presenteren hun boten, van sloep tot zeilboot, aan het publiek. Kempers Watersport heeft twee primeurs: de nieuwe Alfastreet Marine 21 Open ‘Electric’ en de Alfastreet Marine 28 Cabin. Naast deze primeurs liggen er nog zo’n 40 boten aan de steigers van onder andere Isloep met Rapida 650, 750 en 777, Verschuur Watersport en Qualia Tenders met de Qualia QT25. Nieuw op de boatshow is Dock Steel met de Dock Steel 580, Ruyter Watersport uit Woerden en Nappasion met de 750 TT.

Naast boten in het water vind je op de kade onder andere boottrailers van Van Claes, Van Suydersee Verzekeringen en onderhoudsproducten van Master Yacht Care. Maas Autogroep is aanwezig met de Volkswagen ID.Buzz. Benieuwd hoe hij rijdt? Stap gerust in voor een proefrit.

Nieuwe activiteiten

Zin om zelf het water op te gaan? Dat kan! De Electric Sub Company biedt de mogelijkheid om zelf de E-SUB (Electric Stand Up Boating) te proberen. Zo kun je met 6 km/u geruisloos de Westeinderplas over suppen. Ook gewone supboards liggen klaar om op te stappen. Kinderen kunnen ook de watersport ervaren. Er liggen verschillende zeilbootjes aan de steiger waar kinderen de zeilexperience kunnen beleven.

Jubileum

Kempers Watersport viert haar 50 jarig bestaan tijdens de boat show. Het hele weekend staat dan ook in het teken het jubileum met diverse verrassingen voor het aanwezige publiek.

Toegang tot de Boatshow Hollandse Plassen gratis. Bezoekers kunnen hun ticket reserveren via www.boatshowhollandseplassen.nl (http://www.boatshowhollandseplassen.nl). Hier is ook meer informatie te vinden en een complete lijst van deelnemers- en boten.

 

Vrijdag 23 juni 2023– 11.00 -17.00
Zaterdag 24 juni 2023– 10.00 – 17.00
Zondag 25 juni 2023– 10.00 – 17.00

 

 

 

(c) Boat Show Hollandse Plassen 2022_2 (c) Boat Show Hollandse Plassen 2022_2
(c) Boat Show Hollandse Plassen 2022_1 (c) Boat Show Hollandse Plassen 2022_1
thumbnail_(c) Boat Show Hollandse Plassen 2022_3 thumbnail_(c) Boat Show Hollandse Plassen 2022_3