Extra vaartijd met OutDoorBox ThrustMe

WORMERVEER- De ODB ThrustMe is de ideale krachtbron als je op zoek bent naar extra vaartijd en de compacte, lichtgewicht eigenschappen van je ThrustMe motor wilt behouden. Even snel in de bijboot van je zeiljacht naar de wal om boodschappen te doen?

Dan pak je de ThrustMe Kicker. Een hele dag varen door de grachten en genieten van de stad of een hele dag kajak vissen? De ThrustMe Kicker / Cruiser met de Outdoorbox ThrustMe is dan ideaal.

Dankzij de krachtige 673Wh li-ion accu tot 4x zo lange vaartijd als met de ThrustMe motor alleen. Genoeg energie aan boord om tot een hele dag (8 uur op halve kracht) te varen. Makkelijk aansluiten op ThrustMe motor via de bijgeleverde Quick Connect ThrustMe kabel.
De Outdoorbox heeft een ingebouwde misbruik-bescherming (tegen te diep ontladen, overvoltage, hoge temperatuur etc.) door BMS. IP67 waterdicht.

Als superlichte elektromotor is de ThrustMe Cruiser bij uitstek geschikt voor het voortstuwen van een breed scala aan kleine vaartuigen, waaronder kano kajak en zelfs SUP. De speciale klembeugel is volledig verstelbaar waardoor hij op een groot aantal modellen gemonteerd kan worden. Gemakkelijke bediening met de afneembare afstandsbediening, waardoor het ideaal is voor gebruik op een stand-up paddleboard.

Voor meer informatie: Technautic (https://www.technautic.nl/zoeken?tn_q=Thrustme)

odbtm00 odbtm00
00710612_01_medium 00710612_01_medium