Winactie: Maak kans op Aquatech bootschoenen van Dubarry

Geef je op voor onze gratis Nieuwsbrief

Het watersportseizoen is met dit zomerse weer nu echt begonnen. Een goed moment voor een leuke winactie. In samenwerking met Dubarry gaan we onder de kijkers van Watersport-TV een paar boot/zeilschoenen (https://www.dubarry.com/eu/nl/nl-watersporttv-winactie-2023) ter waarde van € 129 uit de Aquatech collectie van Dubarry verloten.

Ga deze zomer het water op met schoenen met maximale efficiency, comfort en stabiliteit. De Sydney zeil/bootschoen  is ontworpen met een ademend mesh bovenwerk, terwijl het Dubarry D-Chassis™ systeem zorgt voor extra ondersteuning van je voeten. Het schokabsorberende voetbed is zeer effectief bij het verminderen van vermoeidheid van de voeten, of je nu de hele dag aan het roer staat of bezig bent in de haven.

De Sydney biedt het allerbeste in performance design. De low-profile zeil/bootschoen heeft een laag profiel waardoor je goed contact blijft houden met het bootdek. Dankzij de NonSlipNonMarking™ zool blijf je maximale grip houden op het dek. De schoen is verkrijgbaar in zwart, wit of zwart/rood in de EU maten 36-48.

We gaan een stel Aquatech schoenen verloten onder de kijkers van Watersport-TV die geabonneerd zijn op onze gratis nieuwsbrief die iedere donderdag online gaat. Geef je op voor de nieuwsbrief als je nog geen abonnee bent. Dit kan eenvoudig door te klikken op winactie Dubarry/ Watersport-TV (https://www.dubarry.com/eu/nl/nl-watersporttv-winactie-2023).

Ben je al abonnee dan doe je automatisch mee aan deze winactie.

Deze winactie eindigt op 30 juni 2023. De winnaar/winnares zal persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

1 1
1 1