Vaarplezier Viking is te koop

De Vaarplezier Viking is een robuuste en prettig varende boot van het merk Pioner. Met een lengte van 450 cm en een breedte van 190 cm biedt deze boot voldoende ruimte en stabiliteit voor maximaal 6 personen. De boot is gemaakt van polyethyleen, wat zorgt voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal.

De boot is uitgerust met een Yamaha F40FETL buitenboordmotor, die goed onderhouden is (door Yamaha zelf) en ca. 200 bedrijfsuren heeft. Met deze motor kan de Vaarplezier Viking een maximumsnelheid van ongeveer 55 km/u bereiken, afhankelijk van het aantal mensen aan boord. De motor is voorzien van meetinstrumenten zoals een brandstoftankmeter en toerenteller. De boot is echter zeer geschikt voor dagtochten en pleziervaren op meren.

De boot wordt geleverd met een trailer van het merk Van Claes. Deze wegtrailer is speciaal afgesteld voor de Vaarplezier Viking en heeft een laadvermogen van 550 kg. De trailer is in goede staat en heeft extra rollers, een reservewiel en een stevige voorspanband.

De boot verkeert in zeer goede staat en is goed onderhouden door Yamaha zelf, omdat de Vaarplezier Viking als demoboot door Yamaha en Vaarplezier is ingezet. De laatste keer dat de boot uit het water is geweest voor onderhoud was afgelopen winter. Er zijn geen bekende gebreken of sporen van osmose. De boot is geregistreerd bij de RDW en is vrij van hypotheken, beslagen en/of bezwaren.

Al met al is de Vaarplezier Viking een betrouwbare en veelzijdige boot, geschikt voor plezierige vaartochten op meren. De totale nieuwaarde in 2020 van de boot + console + motor + trailer was € 23.750,-. Vraagprijs is € 15.000,-- voor deze (beroemde) boot in nieuwstaat en topconditie!

Voor meer informatie: info@vaarplezier.nl (mailto:info@vaarplezier.nl)

Bekijk de Viking in Vaarplezier de serie! (https://youtu.be/4oMiUv2FOX8)

 

IMG_7830 IMG_7830
Pioner-1 Pioner-1
Pioner-2 Pioner-2
Pioner-3 Pioner-3
VP-deserie-2 VP-deserie-2
VP-deserie-3 VP-deserie-3
VP-deserie-4 VP-deserie-4