Nieuwe website Linssen Yachts

Modern, stijlvol, intuïtief en gebruiksvriendelijk

MAASBRACHT- Linssen Yachts heeft een gloednieuwe website. (http://www.linssenyachts.com). De vernieuwde website biedt bezoekers een modern, strak en intuïtief ontwerp, evenals gedetailleerde informatie over alle jachten, sprankelende foto’s en video’s, virtuele interieurs en een overzicht van alle dealers. 

Om de gebruikerservaring te verbeteren, ontwierp Linssen Yachts de nieuwe website met een eigentijds en elegant design. De moderne look weerspiegelt de stijl en elegantie die synoniem zijn met de merkidentiteit van Linssen. Het ontwerp biedt een heldere en aantrekkelijke presentatie van de door Linssen Yachts geproduceerde motorjachten.
 

Intuïtieve navigatie
De nieuwe website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Intuïtieve navigatie maakt het voor bezoekers gemakkelijk om door het brede scala aan Linssen-jachten te navigeren. Dankzij de gedetailleerde afbeeldingen van elk jacht kunnen geïnteresseerde klanten de informatie vinden die ze nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken.

Virtuele foto’s
Bij Linssen Yachts weten we dat beelden soms meer zeggen dan woorden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze nieuwe website rijk is aan inspirerende foto’s en video’s van onze prachtige jachten in actie. Bezoekers kunnen de fotogalerijen van elk jacht verkennen en zich onderdompelen in de wereld van luxe en vakmanschap die Linssen Yachts te bieden heeft. Daarnaast bieden wij virtuele interieurs aan zodat potentiële kopers een realistisch beeld kunnen krijgen van de afwerking en functionaliteit van onze jachten.

Een dealernetwerk
Linssen Yachts beschikt over een uitgebreid dealernetwerk. Op onze nieuwe website kunnen bezoekers eenvoudig contactgegevens en locaties van al onze dealers vinden. Of u nu op zoek bent naar bedrijfsinformatie, service of ondersteuning, ons dealernetwerk staat klaar om u te helpen.

”We zijn verheugd om onze nieuwe website aan de wereld te introduceren”, zegt Yvonne Linssen van Linssen Yachts. ’’Met zijn moderne en intuïtieve ontwerp willen we een plek creëren waar liefhebbers van luxe jachten moeiteloos kunnen zeilen en alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. We hopen dat deze nieuwe website ons in staat zal stellen om onze passie voor vakmanschap en kwaliteit beter over te brengen op onze klanten.”

Ga naar www.linssenyachts.com (http://www.linssenyachts.com)

cd9f3e75-335c-6f0c-a8c9-f34c0843c446 cd9f3e75-335c-6f0c-a8c9-f34c0843c446