Ysbrand Endt en Frans Budel in Winning Tactics Café

Bij Jachtclub Scheveningen

SCHEVENINGEN- Ysbrand Endt en Frans Budel, winnaars van de Globe 40 Ocean Race, zijn dinsdag 31 oktober te gast bij de Jachtclub Scheveningen tijdens het Winning Tactics Café en de Academy. Het thema is: ’Hoe win je een Global Ocean Race? (https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-4200760/nieuws/frans_budel_en_ysbrand_endt_winnen_globe40__docu.html)

De Winning Tactics Café’s en Academy worden gehouden op de dinsdag na afloop van de IJspegel en IJskegel wedstrijden, en bieden (zee)zeilers en geïnteresseerden een zeldzame kans om te leren van en in gesprek te gaan met de meesters van de oceaanrace. De avond zal worden gevuld met spannende discussies en onthullende inzichten in de strategieën en tactieken die leiden tot winst. 

Afgelopen dinsdag 17 oktober werd de aftrap gegeven op een druk bezochte avond met deelnemers en geïnteresseerden van buiten jachtclub Scheveningen. Elke Winning Tactics Café & Academy bestaat uit twee gedeelten. In het eerste deel van de avond wordt aan een gezellige praat tafel de IJspegel en IJskegelwedstrijden van de zondag ervoor besproken en bediscussieerd. In het tweede deel van de avond wordt in het kader van de Academy een cursus gegeven door Erik van Vuuren, telkens met een ander onderwerp. 

Toegang tot de Winning Tactics Café’s en Academy is gratis voor iedereen.

Datum: 31 oktober 2023 

Tijd: 20:00 uur 

Locatie: Jachtclub Scheveningen, Hellingweg 98 Den Haag. Voor meer informatie en reserveringen voor het clubdish, bezoek de website op www.jachtclubscheveningen.com.  (http://www.jachtclubscheveningen.com. )

Afbeelding 1 Afbeelding 1