ElectroMaax Watermakers bij Smartmarine

Europese introductie met uitgebreide range

EINDHOVEN- Na de succesvolle introductie van de high-amp dynamo’s introduceert Smartmarine (https://www.smartmarine.nl/c/producten/watermakers) nu ook de uitgebreide watermaker range van Electromaax.

ElectroMaax produceert de meest technologisch geavanceerde energiebesparende producten in de maritieme industrie. Van high-output dynamo’s die tot 4 keer de energie produceren ten opzichte van de standaardmodellen tot aan innovatieve watermakers. De SolarMaax watermakers zijn de stilste en zuinigste op de markt. Optioneel met een unieke 10 jaar garantie. De 10GPH World Watermaker is het instapmodel en produceert bij 12v 10 DC-ampere al 38 liter water per uur en dit voor een retail introductieprijs van €4995. 

De range omvat de World-line en de Compact-line, in zowel 12v als 24v uitvoeringen van 38 liter per uur tot 64 liter per uur. 

ElectroMaax wordt ontwikkeld en geproduceerd in Beamsville, Ontario, Canada en is opgericht in september 2002. Deze locatie produceert onze watermakers, dynamo’s, serpentine pulley kits,  en vele andere producten in de ElectroMaax-productlijn. De producten worden in Europa aangeboden via Smartmarine en haar aangesloten dealers.

Voor meer informatie, klik op Watermakers (https://www.smartmarine.nl/c/producten/watermakers)

 

 

Afbeelding 31 Afbeelding 31
Afbeelding 30 Afbeelding 30
Afbeelding 29 Afbeelding 29
Afbeelding 28 Afbeelding 28