J+F Rockstars Glazen die NOOIT omvallen

Gebaseerd op idee van een kiel onder zeiljacht

VINKEVEEN - Wie een boot heeft zal het herkennen...glazen die spontaan omvallen door golfslag van bijvoorbeeld een passerende boot. Het moet zeilster Jacqueline Terpstra ook vaker zijn overgekomen. De Vinkeveense watersportster is de bedenkster van de J+F Rockstars glazen (https://jfrockstars.com) die gebaseerd op het idee van de kiel onder een zeiljacht nooit omvallen.

De inspiratie achter J+F Rockstars glazen kwam voort uit vraag die zeilers vaak krijgen: of hun boot kan omslaan. Dit leidde tot de ontwikkeling van deze speelse en praktische glazen, die laten zien waarom het omslaan van een zeiljacht met kiel een ongegronde angst is. Een geweldig cadeau voor iedereen, zelfs voor degenen die denken alles al te hebben.

J+F ROCKSTARS zijn handgemaakte glazen en ontworpen om ze letterlijk en figuurlijk te laten rocken. Ze wiebelen en bewegen zonder om te gaan, waardoor levendigheid aan tafel ontstaat en ongelukjes worden geminimaliseerd. Met J+F Rockstars glazen wordt borrelen aan boord leuk, dynamisch en stressvrij. Let wel op: vul ze niet verder dan het Rockstars logo en ze zijn van glas dus niet op de grond laten vallen!

J+F Rockstars glazen vormen echte hebbedingen. Leuk om cadeau te geven tijdens bijvoorbeeld de komende feestdagen of te ontvangen.

 

 

glass4 glass4
glass20 glass20
glass19 glass19
glass16 glass16
glass11 glass11
Glass1 Glass1