Jachthaven De Wiel zoekt havenmeester

Ben jij gastvrij, communicatief vaardig en heb je affiniteit met de watersport? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jachthaven De Wiel is op zoek naar een enthousiaste Gastheer/Gastvrouw (havenmeester) om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van bezoekers van de jachthaven, camperplaats en het verhuren van sloepen en SUP’s. Daarnaast neem je reserveringen aan en handel je administratieve taken af.

Ook ben je ook verantwoordelijk voor diverse marketingactiviteiten, zoals het beheren van de social media kanalen en het versturen van nieuwsbrieven. Je zorgt ervoor dat onze jachthaven met haar activiteiten optimaal wordt gepromoot en dat bezoekers op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Wij bieden een salaris conform de HISWA-RECRON CAO en een contract voor 32 uur per week. Waarbij de uren in de zomerperiode hoger kunnen liggen dan in de winter maanden. Daarnaast werk je van 1 april tot 1 november ook één dag in het weekend.

Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij de volgende vaardigheden:

- Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

- Ervaring of affiniteit met marketing

- Gastvrijheid zit in je bloed

- Goede communicatieve vaardigheden

- Affiniteit met de watersport - recreatie

Naast de vele verantwoordelijkheden en uitdagingen, bieden wij ook leuke extra’s. Zo genieten we elke vrijdagmiddag van een gezellige borrel en maak je deel uit van een jong en dynamisch team. Ook is er de mogelijkheid om te sporten in je vrije tijd bij de aanwezig sportschool.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je sollicitatie naar rein@nauticalservicesheusden.nl. We kijken uit naar je reactie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe Gastheer/Gastvrouw bij Jachthaven De Wiel!

Afbeelding 70 Afbeelding 70