Mercury Marine verlengt samenwerking met Luna Rossa Prada Pirelli

Voor 37e editie van de America's Cup

VERVIERS, België - Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC) en wereldleider op het gebied van de productie en distributie van scheepsmotoren en accessoires, maakte vandaag bekend de samenwerking met leverancier Luna Rossa Prada Pirelli te verlengen.
 

Tijdens het zeilseizoen met de Louis Vutton Cup, de 37e Louis Vutton America’s Cup en de drie belangrijkste regatta’s (Vilanova, Djedda en Barcelona), inclusief de trainingssessies, blijft Mercury de chase boats van Luna Rossa voorzien van buitenboordmotoren.

Prestaties, eerlijke en intense competitie, een drive voor uitdaging en team spirit zijn de kernwaarden die Mercury en Luna Rossa Prada Pirelli met elkaar verbinden. “We zijn verheugd onze samenwerking met Mercury Marine voort te zetten,” aldus Max Sirena, kapitein en teamdirecteur van Luna Rossa Prada Pirelli. “Voor ons zijn de hulpboten op zee van onschatbare waarde. Gelukkig hebben we een partner die staat voor betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid.”


In het kader van deze samenwerking levert Mercury de bekroonde 4.6L V8 Verado buitenboordmotor met een vermogen van 300 pk en de nieuwe 500R van Mercury Racing. De samenstelling van deze motoren kenmerkt zich door compacte dimensies, een licht gewicht en onnavolgbare acceleratie. Samen met het elektro-hydraulisch stuursysteem, propellers van Mercury en Active Trim zorgt deze voor ongeëvenaarde bediening en uniek comfort. VesselView Mobile, standaard op deze serie, voorziet de bemanning van extra informatie. 

 

Afbeelding 99 Afbeelding 99