Première Holland Vaart op 15 december

Via de Westeinderplassen naar Zeeland en Randmeren

AALSMEER- Het aftellen is begonnen voor de première van Holland Vaart. Vrijdag 15 december gaat de eerste aflevering van de populaire Watersport-TV serie online. Bekijk de trailer! (https://youtu.be/tnulleBwFDo?si=29RO4bBzl15K5xhL).

Voor de eerste aflevering waren we afgelopen zomer op de Westeinderplassen. Een voor velen nog onbekend watersportgebied, prachtig om te varen en eindeloos te genieten van allerlei mooie plekjes. Op en langs het water hadden we spontane ontmoetingen met mede-watersporters, maar ook met watersportondernemers. In de tweede aflevering zijn we in Zeeland en in de drie resterende afleveringen varen we via Almere naar Kampen over de Randmeren.

Kijken 

Een groot voordeel is dat je Holland Vaart kunt kijken wanneer het jou schikt en waar je wilt...onderweg op je smartphone, iPad en thuis via je laptop, PC of SmartTV. En zonder langdurige reclame-blokken zoals op televisie. Daarnaast draait het in deze online serie vooral om de watersportbeleving. Wat maakt watersporten zo leuk en wat Nederland zo’n uniek watersportland.

Het is inmiddels het vierde seizoen van Holland Vaart. Nieuw dit keer is dat Thijs van Os alle afleveringen presenteert. En Patty-Lou Middel Leenheer, bekend van de Watersport-TV Podcast, doet de voice-overs. Iedere aflevering is zeer gevarieerd en duurt gemiddeld 25 minuten.

De serie is vanaf 15 december te bekijken op Watersport-TV, You tube en allerlei social mediakanalen. De tweede aflevering vanuit Zeeland gaat op 29 december online. De resterende drie afleveringen, vervolgens om de veertien dagen. In de menubalk op onze site kun je onder het kopje WTV-series (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20vaart) alle afleveringen vinden, bekijken en terugzien.

Wil je een uitnodiging ontvangen voor de première van de eerste aflevering, klik dan op Holland Vaart (https://youtu.be/F1IU1dUqQkw?si=UMf-tFt3yE5r05A2)

 

Holland Vaart wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie, Vetus, Aquatec, EOC verzekeringen, Fris Nederland, Coöperatie Gastvrij Randmeren, AquaVitesse, Jachthaven Bruinisse, Eilandmarketing Schouwen-Duiveland, Audiodroom, Qrafter boats en Bootschappen.nl

 

 

Afbeelding Afbeelding
Afbeelding 60 Afbeelding 60
Afbeelding 59 Afbeelding 59
Afbeelding 61 Afbeelding 61
1689441692952 1689441692952
Afbeelding 1 Afbeelding 1