Kandidaten gezocht voor serie 'Wonen op het water'

Woon je op een boot of ben je op zoek naar een drijvend onderkomen. Voor nieuwe afleveringen van de populaire Watersport-TV serie ’Wonen op het water’ zijn we op zoek naar kandidaten. 

De afgelopen jaren zijn we regelmatig aan boord geweest bij bootbewoners. Vrije vogels die leven en wonen op de meest uiteenlopende boten. Die een onbezoldigd leven leiden en varend van plek naar plek gaan. Waar het mooi is blijven ze wat langer liggen. Om vervolgens weer de trossen los te gooien en verder te gaan. 

Achter iedere bootbewoner schuilt een verhaal. Voor de een is het bewuste keuze om op een boot te gaan wonen, voor de andere een noodzakelijk kwaad omdat er bijvoorbeeld tekort aan (betaalbare) woonruimte is. 

De komende maanden is het de bedoeling om meerdere afleveringen van de serie ’Wonen op het water’ te gaan opnemen. Heb je een bijzonder schip waarop je woont? Lijkt het je leuk als we met onze camera een keer langskomen? Wil je anderen inspireren en jouw verhaal delen? Laat het ons weten. Ben je ontwikkelaar van projecten in het teken van wonen op het water of bouw je speciale boten om op te wonen? Neem dan ook contact op. Stuur een bericht naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) of bel met uitvoerend producent Eric van Staten, telefoon 072-5710158.

 

Bekijk eerdere afleveringen van Wonen op het water...aan boord van Avontuur (https://youtu.be/ZwDAWfElKdg?si=3auxEHYu6mhZirSy). Op de houseboot van Vera en George (https://youtu.be/-T5jVL-I3Xc?si=39bCmyaO0no2qkfZ). De Robbedoes in Amersfoort. (https://youtu.be/aB4pOL80AzE?si=fkJZ1IThqZijR2dt). Wonen op een zeilschip (https://youtu.be/3xbxKSjSUR8?si=EQ9_X24duWrwDcWH).

Afbeelding 7 Afbeelding 7
Afbeelding 8 Afbeelding 8