Veel reacties op oproep Wonen op het water

Bijzondere boten en mooie verhalen

LOOSDRECHT - We hebben verrassend veel aanmeldingen gehad op onze oproep afgelopen week voor kandidaten voor de serie ’Wonen op het water.’ Uit binnen-en buitenland stroomden de reacties binnen.

’’Onze oproep is op social media door velen gedeeld en dit heeft gezorgd voor aanmeldingen uit alle windstreken, zelfs vanuit Mexico meldde zich een bootbewoner die op een zeiljacht woont en al jaren de wereld rondvaart,’’ aldus producent Eric van Staten.

’’Het leuke is dat de aanmelders wonen op de meest uiteenlopende boten. Van een voormalig vrachtschip van 100 jaar oud, motorboot tot een luxueuze woonboot. Maar minstens zo interessant zijn de achtergronden en verhalen van de bootbewoners.’’

De opnames voor de nieuwe serie starten komend voorjaar. Wil je je alsnog aanmelden, stuur dan een bericht naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) met je contactgegevens. 

 

Bekijk eerdere afleveringen van Wonen op het water...aan boord van Avontuur (https://youtu.be/ZwDAWfElKdg?si=3auxEHYu6mhZirSy). Op de houseboot van Vera en George (https://youtu.be/-T5jVL-I3Xc?si=39bCmyaO0no2qkfZ). De Robbedoes in Amersfoort. (https://youtu.be/aB4pOL80AzE?si=fkJZ1IThqZijR2dt). Wonen op een zeilschip (https://youtu.be/3xbxKSjSUR8?si=EQ9_X24duWrwDcWH).

 

 

20210722_185112 20210722_185112