TOPwindows introduceert geïsoleerde en condensvrije vluchtluiken

VLISSINGEN- TOPwindows introduceert geïsoleerde en condensvrije vluchtluiken. Met het Thermal Breaker vluchtluik kunnen alle bestaande luiken eenvoudig worden vervangen voor een standaard of op maat gemaakte condensvrije variant. 

De condensvrije luiken worden vervaardigd van de meest sterke en duurzame kunststoffen waardoor de luiken UV- en zeewaterbestendig zijn. De luiken worden uitgevoerd met frictie scharnieren en extra isolerend dubbel kunststofglas. Dit zal uw leefcomfort aan boord ten goede komen. Uiteraard zal er ook een keurmerk worden toegevoegd.

’’We verwachten veel van het Thermal Breaker vluchtluik. Een dubbelglas condensvrij dekluik bestaat namelijk nog niet op de Nederlandse markt,’’ aldus Folkert Roest, commercieel directeur van TOPwindows.
De condensvrije luiken kunnen in elke gewenste maat en in elke vorm door TOPwindows worden gefabriceerd. Vanaf de tweede helft van januari is het mogelijk om de Thermal Breaker vluchtluiken in pre-order te bestellen. TOPwindows zal een prototype van de nieuwe vluchtluiken voor het eerst presenteren tijdens Boot Dusseldorf. Stand: Hal 10 H72.

Voor meer informatie/ vragen: info@topwindows.nl (mailto:info@topwindows.nl) of bel 0118- 436 911 of ga naar de website. (https://www.topwindows.nl)

Afbeelding 8 Afbeelding 8
Afbeelding 10 Afbeelding 10
Afbeelding 9 Afbeelding 9
Afbeelding 25 Afbeelding 25