Mercury onthult 2 nieuwe Avator elektrische BB motoren

Plus concept van een elektrisch hoogspanningsaandrijvingssysteem

LAS VEGAS – Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC), onthulde vandaag op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas twee nieuwe elektrische buitenboordmotoren met laagspanning, de Avator 75e en 110e. De 75e en 110e, nieuw voor 2024, vervolledigen Mercury’s assortiment van 5 modellen elektrische laagspanningsaandrijving en brengen de innovatieve functies en het intuïtieve gebruik van Avator naar een hoger vermogensniveau. 


Mercury lanceerde zijn eerste product met elektrische aandrijving, de bekroonde Avator 7.5e, afgelopen januari op CES. De 20e en 35e, uitgebracht in augustus, staan op de CES 2024 Innovation Award in de schijnwerpers.

“We zijn verheugd om de Avator 75e en 110e op een wereldpodium op CES te onthullen,” zei John Buelow, president van Mercury Marine. ”Terwijl we onze belofte nakomen om vijf elektrische buitenboordmotoren met laagspanning te introduceren, zijn we ook verheugd om een concept van een elektrisch hoogspanningsaandrijvingssysteem te kunnen bieden. Dit concept, samen met onze ongelooflijke interne verbrandingsproducten die de prestaties van buitenboordmotoren opnieuw hebben gedefinieerd, blijven ons positioneren als innovatieleider in de maritieme industrie.” 

De Avator 75e en 110e zullen worden gebruikt op diverse toepassingen, waaronder aluminium en composiet multihulls, aluminium visboten, roeiboten, opblaasboten en kleinere polyester pleziervaartuigen. Net als de 20e en 35e zullen de nieuwe modellen ook worden gebruikt in commerciële vloottoepassingen en op waterwegen met ICE-beperkingen. 

De 75e produceert 7,5kW (7500W) voortstuwingsvermogen aan de propeller en de 110e produceert 11kW (11000W) voortstuwingsvermogen aan de propeller. Aanvullende details, waaronder prijzen, worden bekendgemaakt bij de productlancering medio 2024. 

De volledige Avator-laagspanningslijn en het concept van een elektrisch hoogspanningsaandrijvingssysteem zullen dit jaar te zien zijn op de Düsseldorf International Boat Show, 20-28 januari, en de Discover Boating Miami International Boat Show, 14-18 februari. 

 

Voor meer informatie klik Hier! (https://www.mercurymarine.com/nl/nl/engines/electric/avator?mkt_tok=MzY3LU1OVS0wMjQAAAGQkZOYgGSzwJ8_v9Kmnn9QWHwdznZ-TlzWOJp2k18lawOuVmrYLPCnz5GsMNoP4ps-pExedMKuaYka51ynAc0uKbgbvlyx-g69dyIQpVMRdQ)

 

 

 

Afbeelding 22 Afbeelding 22