Boot Dusseldorf 2024...de Special (deel 1)

Met veel nieuwe boten, motoren en accessoires

Dit is het eerste deel van de Boot Dusseldorf Special van Watersport-TV. In deze aflevering gepresenteerd door Matthijs Kat beginnen we bij Mercury dat op de beurs twee nieuwe elektrische buitenboord motoren presenteert: de Avator 75e en de 110e. Philip Lescrauwert, productspecialist geeft tekst en uitleg over alle innovaties.

Vervolgens krijgen we van Paul Hameeteman van Nova Yachting een rondleiding aan boord van de Hallberg Rassy 69. Het is het nieuwe vlaggenschip van de Zweedse werf. World Wide Sailing is sinds kort dealer van het Sloveense ROTO dat op de beurs de Korkyra 650 als wereldprimeur presenteert. Een catamaran maar dan wel zonder zeil. VETUS bestaat 60 jaar en innovatie is nog altijd een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie. We spreken met Sander Gesink hierover. Gewoon even genieten. Dat kan van de Gagliotta Lobster 35. Een Italiaanse schone. We sluiten dit eerste deel af bij Exalto om het over Lockk bootbeveiliging te hebben. De elektrische motoren van Wolong en diverse producten van het huismerk Hollex.

In de volgende aflevering die zsm online gaat, gaan we langs bij Yamaha, Menken Maritiem, Beneteau, Raymarine en Delphia.

 

Afbeelding 42 Afbeelding 42
Afbeelding 43 Afbeelding 43