Boot magazine met veel onderhoud tips

Vraag gratis exemplaar aan bij Polyestershoppen

MOORDRECHT- Polyestershoppen (https://polyestershoppen.nl/boot) introduceert een uniek en gratis magazine voor booteigenaren, dat vanaf medio maart beschikbaar is. Dit magazine, gericht op onderhoud tips, bevat handleidingen en productinformatie en is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met onderhoud aan boten.

Vorig jaar heeft Polyestershoppen voor de eerste keer een bootonderhoud magazine uitgebracht en de reacties waren zo positief dat is besloten een tweede uitgave te maken. Het magazine bevat een schat aan kennis voor iedereen die zich bezighoudt met boten en zit boordevol relevante informatie over het onderhoud van boten. 
Het magazine bestaat uit praktische handleidingen en productinformatie. Tips en tricks voor het onderhouden, polijsten en lakken van boten en interviews met experts uit de watersport.

”Dit is hét magazine voor iedereen die meer wil weten over bootonderhoud. We delen onze kennis en ervaring om onze klanten nog beter van dienst te zijn,” aldus Kees Schepers, de eigenaar van Polyester shoppen.

Deze webwinkel is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige harssystemen, bootlakken, lijmen, kitten, wapening en alles voor het onderhoud aan jouw boot. Of je nu op zoek bent naar antifouling, reparatiemateriaal, polijstmiddelen of bootlak, Polyestershoppen heeft alles wat jouw boot nodig heeft om het hele seizoen in topconditie te blijven!

Vakkennis

Naast een compleet assortiment beschikken ze ook over de nodige vakkennis om je van goed advies te voorzien. Hierdoor ga je snel met de juiste materialen aan de slag. Dit maakt hen een totaalleverancier en betrouwbare partner voor je.

Het bootmagazine is ontworpen om booteigenaren te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen, actualiteit en essentiële informatie voor het onderhouden van hun boten. Het magazine biedt niet alleen praktische handleidingen en productinformatie, maar ook vele tips en tricks voor het onderhouden, polijsten en lakken van boten.

Vraag gratis exemplaar aan

Deze exclusieve uitgave is vanaf media maart in beperkte oplage beschikbaar. Wees er snel bij, want op is echt op. Dus ga snel naar de site van Polystershoppen.nl (https://polyestershoppen.nl/boot).

Met de lancering van dit bootmagazine onderstreept Polyestershoppen zijn toewijding om kwalitatieve informatie en producten te verstrekken Bovendien bouwt Kees verder aan zijn reputatie in de bootwereld. Het initiatief is een duidelijke weerspiegeling van de missie van Polyestershoppen: het bieden van uitstekende ondersteuning en expertise aan booteigenaren, en het versterken van hun positie als een centrale speler op het gebied van bootonderhoud.

Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.35.55 Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.35.55
Afbeelding 8 Afbeelding 8
Afbeelding 7 Afbeelding 7
Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.36.27 Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.36.27
Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.35.44 Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.35.44
Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.35.29 Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 09.35.29