Het is al lente bij Dubarry

Monochrome kleuren, lichtgewicht gestructureerde stoffen en zachte luxe afwerking

Creëer de perfecte look met de Dubarry lente collectie volgens de laatste trends voor het nieuwe watersportseizoen. Het draait dit jaar om monochrome kleuren, lichtgewicht gestructureerde stoffen en zachte luxe afwerking, waarbij blauw de trendkleur is.

Kies uit waterdichte jassen en Primaloft bodywarmers voor frisse of natte dagen, of ga voor Dubarry lichtgewicht sweaters, luchtige tops en soepele loafers als de zon schijnt. Combineer je favoriete jeans met Tencel Modal navy tops en soepele bootschoenen voor een trendy zomerlook. 

Als het nog fris is, maar je geen volumineuze jas wilt, is de Berehaven fleece voor dames met opstaande kraag een ideale laag voor je activiteiten. De zachte Tencel™- Modal-mix toont een jersey-uiterlijk, terwijl microfleece aan de binnenkant luxueus en comfortabel is. Het slanke silhouet, de ritszakken en het fijne materiaal zorgen samen voor een flatterende lichtgewicht isolatielaag die je dagelijks kunt dragen.Verkrijgbaar in Wit/Blauw in de EU maten 34-44 . 

Hillgrove Top

Kies voor de Hillgrove-top met ronde hals voor een eenvoudig vleugje elegantie om je van dag tot avond te brengen. De zachte, gestructureerde Tencel-stof ziet er prachtig uit en valt flatterend op een tunieklengte. De driekwart mouwen zijn afgewerkt met geplooide manchetten en contrasterende knopen. Trek hem aan met een korte broek of jeans en een paar bootschoenen en ga er stijlvol op uit. 
Verkrijgbaar in rood, wit, navy blauw en helder blauw in de EU maten 34-44. 
 

Jean & Shorts

Geef je look een ontspannen gevoel met Dubarry dames stretch jeans en shorts. De Slimfit jeans en shorts zijn gemaakt in een aangename mix van 82% katoen, 15% Tencel Modal en 3% elastaan. Verkrijgbaar in de kleuren wit, navy blauw, groen en zand in de EU maten 34-44.
 

Jamaica Loafer

Geniet van ultiem comfort, waar je dag je ook brengt. De Jamaica loafer van soepel Dubarry leer is ademend en perfect voor een actieve dag op het water of een casual look in de stad. De stijlvolle dubbele kwastjes geven de loafer een klassieke uitstraling. De Jamaica dames loafer is verkrijgbaar in 5 kleuren in de EU maten 36-42.

 

Voor meer lente inspiratie, klik op Dubarry collectie (https://www.dubarry.com/eu/nl/sailing/?utm_source=WTV&utm_medium=banner&utm_campaign=WTV-NL-sailing)

 

Dubarry producten uit de nieuwe Spring Summer Collectie zijn vanaf begin maart verkrijgbaar via www.dubarry.com en de verkooppunten in Nederland en België.

 

 

 

 

Afbeelding 54 Afbeelding 54
Afbeelding 55 Afbeelding 55
Afbeelding 56 Afbeelding 56
Afbeelding 57 Afbeelding 57
Afbeelding 59 Afbeelding 59
Afbeelding 60 Afbeelding 60
Afbeelding 61 Afbeelding 61