Boot Holland 2024 impressie in Watersport-TV Special

Met de belangrijkste primeurs en het laatste nieuws van de beurs

LEEUWARDEN - Watersport-TV zet koers naar Leeuwarden. Daar zijn we woensdag 6 maart aanwezig bij de opening van Boot Holland. Een impressie van de Friese indoor watersportshow, gepresenteerd door Matthijs Kat, kun je bekijken in een uitgebreide special op Watersport-TV en onze social mediakanalen.

Boot Holland wordt gezien als de aftrap van het nieuwe watersportseizoen. Natuurlijk peilen we onder bezoekers en exposanten of het al een beetje begint te kriebelen...de zin om weer te gaan varen. En zijn we benieuwd naar de huidige stand van zaken in de watersportbranche nu de boten niet meer zoals in Corona-tijd als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Van oudsher was Boot Holland de ’stalen boten beurs’, maar staal lijkt inmiddels plaats te hebben gemaakt voor polyester en de familiekruisers voor sloepen, snelle motorboten en tenders.

En hoe zit het met het duurzame varen? Is de bootbezitter bereid om de overstap te maken en elektrisch te gaan varen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? 

De circa 25 minuten durende Boot Holland Special zal vanaf vrijdag te zien zijn op Watersport-TV en allerlei social mediakanalen, waaronder YouTube. Wil je niets missen, abonneer je dan op ons YouTube kanaal zodat je automatisch een melding krijgt als de Boot Holland special online is. Of op onze wekelijkse nieuwsbrief. Vrijdag 8 maart versturen we een extra beurs nieuwsbrief naar al onze abonnees.

’’Wie het weekend naar Leeuwarden gaat kan zich via onze special alvast voorbereiden en wie Boot Holland om wat voor reden ook overslaat, thuis blijft, hoeft toch niets te missen,’’ aldus producent Eric van Staten die met presentator Matthijs Kat weer bij een aantal exposanten zal langsgaan om hun primeurs te bekijken en belichten. 

 

 

Afbeelding Afbeelding
Afbeelding 4 Afbeelding 4
Afbeelding 44 Afbeelding 44
Afbeelding 2 Afbeelding 2
Afbeelding 21 Afbeelding 21
Afbeelding 5 Afbeelding 5
Afbeelding 1 Afbeelding 1
Afbeelding 3 Afbeelding 3