AVR Watersport ‘blaast’ het merk Clever Boats nieuw leven in

Remake voor sloepenmerk

WADDINXVEEN – Clever Boats is al dertig jaar een begrip in de watersport als merk van doordachte en hoog-kwalitatieve sloepen en tenders.  In 2016 is Clever Boats overgenomen door Arjan van Rijn van AVR Watersport uit Waddinxveen met als missie: voor elk gezin een betaalbare, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding sloep. 

De afgelopen jaren heeft Clever Boats een totale remake gehad. In 2023 is AVR Watersport gestart met 6 modellen waarna er direct is door-ontwikkeld met als uitkomst onder andere drie nieuwe modellen; de Clever 60, 63 en 73.

Deze drie nieuwe modellen zijn het antwoord op de tenders van de toekomst en worden op 6 maart onthuld tijdens Boot Holland in Leeuwarden. De nieuwe modellen zullen te zien zijn in de special die Watersport-TV zal opnemen op de watersportbeurs. De special gaat vrijdag 8 maart online.

’’Uiteraard stellen we de Clever Boats samen op de specifieke wensen. Hierbij spelen comfort en praktische invulling een cruciale rol als we kijken naar de accessoires die nodig zijn voor een perfect gebruik van de boot. En uiteraard de motorkeuze ook; immers, met een wat grotere motor kun je zelfs waterskiën!,’’ aldus Arjan van Rijn.

’’Met deze nieuwe ontwikkelingen hebben we nieuwe tenders ontwikkeld die heel erg goed aansluiten bij wat de consument op dit moment verlangd: één boot dat alles in zich heeft… Lekker dobberen op het water (ergens voor anker liggen), mooie en lange tochten maken waarbij het motorvermogen van belang kan zijn, uitvoerig kunnen lunchen en/ of dineren aan boord en zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden…’’

Over AVR Watersport 

AVR Watersport is een toonaangevende allround full service watersportbedrijf, gespecialiseerd in sloepen en tenders van 4 t/m 10 meter. AVR Watersport neemt alle zorgen uit handen en verkoopt vaarplezier in de breedste zin van het woord in een showroom van ruim 2.000m2 en met meer dan 50 boten opgesteld.  

Met haar jarenlange ervaring heeft AVR Watersport zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste én grootste spelers in Nederland. Sinds 2003 hebben ze talloze watersportliefhebbers voorzien van hun droomboot inclusief bijbehorende motoren, accessoires en uitgebreide services. Bij AVR Watersport streven ze ernaar om uw bootbezit volledig te ontzorgen. AVR Watersport staat voor ultiem genieten op het water! 

 

Afbeelding 14 Afbeelding 14