Politie patrouilleboot onder de hamer

Tijdens online veiling

NAARDEN- De politie is haar vloot aan het vernieuwen, wat betekent dat dit patrouillevaartuig schoon schip moet gaan maken. Na een lange dienst in het zuiden van het land en de laatste 2 jaar in Friesland komt er een einde aan de politieloopbaan. Het gaat onder de hamer tijdens een online veiling.

Het schip is uitgerust met navigatie-, communicatieapparatuur, hijskraan én een losse rubberboot met een 40pk motor. Het schip zelf is van aluminium en maakt hem door zijn lage gewicht wendbaar en snel op het water.  

Op de veiling

Deze veiling bestaat uit 2 kavels, het patrouillevaartuig en de losse rubberboot met buitenboordmotor. Op beiden kan los of als gecombineerd in een combinatiekavel worden geboden. De losse rubberboot komt met een Yamaha 40pk motor (2015) en heeft ook geen strepen of huisstijlelementen van de politie op de buitenkant. De online veiling zal sluiten voor nieuwe biedingen op maandag 11 maart vanaf 20:00 uur.

Het startbedrag van de kavel is 25.000 euro voor het schip en 2000 voor de rubberboot. Na gratis registratie kan er geboden worden op de veilingitems.

Bekijk de kavels op Online veilingmeester (https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/6475/kavels)

Afbeelding 30 Afbeelding 30
Afbeelding 29 Afbeelding 29
Afbeelding 28 Afbeelding 28