Boot Holland 2024 sluit af met minder bezoekers

Watersport-TV Special veel bekeken

LEEUWARDEN- In het WTC Expo in Leeuwarden is zondag Boot Holland 2024 afgesloten. Volgens de organisatie hebben duizenden watersportliefhebbers op de beurs het seizoen afgetrapt. 

In een persbericht stelt de organisatie dat Boot Holland zich onderscheidde als dé plek waar vaartuigen, schepen en geavanceerde watersportuitrusting centraal stond in een sfeervol decor. Het aanbod op de beurs was zeer divers met een groot aantal gerenommeerde merken zodat bezoekers zich goed konden oriënteren in een gemoedelijke en gezellige beursomgeving.

Boot Holland trok opnieuw minder bezoekers. Hoeveel het er dit keer waren, heeft de organisatie niet bekend gemaakt. Men spreekt over duizenden bezoekers. In het verleden waren dat er enkele tienduizenden. Een zorgwekkende ontwikkeling voor de toekomst van de beurs, maar ook voor de watersportbranche. Nadat in 2020 het doek viel voor de Hiswa Amsterdam Boat show (https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-3791937/nieuws/hiswa_amsterdam_boat_show_stopt_na_65_edities.html) is Boot Holland nog de enige indoor watersportbeurs in ons land.

BH Special goed bekeken

De crew van Watersport-TV was op de openingsdag van Boot Holland aanwezig voor de opnames van een special die donderdag online ging en inmiddels ruim 15.000 keer is bekeken. Naast een impressie van de beurs gingen we voor de special langs bij een select aantal exposanten om hun primeurs te belichten. Ben je niet naar Boot Holland geweest, dan kun je alsnog de Watersport-TV special bekijken: klik op Boot Holland special 2024 (https://youtu.be/_H0sanNat4o?si=H39EGmYeQZ9yOMQI).

De 34e editie van Boot Holland is gepland van 5 tot en met 9 maart 2025.

 

Fotografie: WTC Expo en Watersport-TV

 

 

Afbeelding 48 Afbeelding 48
Afbeelding 47 Afbeelding 47
Afbeelding 52 Afbeelding 52
Afbeelding 54 Afbeelding 54
Afbeelding 51 Afbeelding 51
Afbeelding 53 Afbeelding 53