VETUS kondigt prijsverlagingen en prijsbevriezing tot 2025 aan

Als reactie op aanhoudende economische onzekerheid

SCHIEDAM- Nu VETUS dit jaar haar 60e verjaardag viert, heeft de leverancier van complete bootoplossingen opnieuw haar toewijding bevestigd aan het bieden van innovatieve oplossingen tegen betaalbare prijzen voor watersporters wereldwijd.

In het licht van een veranderend economisch landschap, dat wordt gekenmerkt door stijgende verkoopprijzen en toenemende zorgen over de kosten van levensonderhoud voor consumenten, heeft VETUS deze problemen proactief aangepakt door de prijzen van veel van haar producten te verlagen en zelfs nog verder te gaan door toe te zeggen de prijzen tot januari 2025 te handhaven.

Tegen een achtergrond van ongekende economische uitdagingen, waaronder stijgende inflatiecijfers en escalerende kosten voor materialen, transport, energie en arbeid, blijft VETUS standvastig in zijn toewijding aan het leveren van uitzonderlijke producten tegen redelijke prijzen. VETUS paste slechts één prijsverhoging toe tijdens de turbulente Corona-periode, waarmee het laat zien dat het streeft naar stabiliteit en transparantie voor zijn gewaardeerde klanten.

Als reactie op het veranderende economische klimaat en de groeiende behoefte aan betaalbaarheid, heeft VETUS zijn gehele productlijn geëvalueerd om mogelijkheden voor prijsoptimalisatie te identificeren. Deze zorgvuldige aanpak heeft VETUS in staat gesteld om de prijzen van ongeveer een derde van zijn producten te verlagen, zodat de eindgebruiker toegang heeft tot hoogwaardige oplossingen zonder de bank te breken.

Slimmer werken

”Ons doel is altijd geweest om innovatieve oplossingen te bieden tegen een redelijke prijs voor schippers en OEM’s”, zegt Marcel Borsboom, CEO van VETUS. Door een efficiëntere en slimmere manier van werken aan te passen en te accepteren dat een aanpassing van de winstmarges cruciaal was voor het implementeren van de nieuwe prijsstructuur, is het bedrijf niet alleen in staat geweest om zijn prijzen sinds april 2022 te bevriezen, maar heeft het zich ook verplicht om deze prijzen tot januari 2025 te handhaven. Dit streven naar stabiliteit en betaalbaarheid zorgt ervoor dat schippers met een gerust hart kunnen vertrouwen op VETUS als betrouwbare partner voor al hun maritieme behoeften.

2024 is een mijlpaaljaar voor VETUS omdat het zijn 60e verjaardag viert. Terwijl het bedrijf zich voorbereidt op het volgende hoofdstuk van groei en innovatie, inclusief de langverwachte verhuizing naar het nieuwe ultramoderne hoofdkantoor aan het eind van dit jaar, blijft het bedrijf gefocust op zijn kernmissie: VETUS positioneren als een betrouwbare leverancier die veel om zijn klanten geeft.

Ga voor meer informatie over VETUS en zijn uitgebreide assortiment maritieme oplossingen naar www.vetus.com (http://www.vetus.com)

 

 

 

VETUS Responds to Customer Concerns Amidst Ongoing Economic Concerns VETUS Responds to Customer Concerns Amidst Ongoing Economic Concerns