Boeien ronden volgens de regels in Winning Tactics Academy

Met International Judge Pauline den Burger

SCHEVENINGEN- Op dinsdag 26 maart is het onderwerp van de Winning tactics Academy bij de Scheveningse Jachtclub protest situaties. Gastspreker is Pauline den Burger, international Judge tijdens de komende Olympisch Spelen.

Zij komt de reglement kennis opfrissen over o.a. Regel 18, merkteken ruimte. Hoe zeil je volgens de regels langs de boeien?!

Pauline was onder meer betrokken bij de behandeling van het beroemde protest tussen 11th Hour Racing Team en Team GUYOT tijdens de Ocean Race. De beelden van de enorme aanvaring voor Scheveningen gingen de hele wereld over en leek een dramatisch einde te betekenen voor de Amerikaanse leider in The Ocean Race..

Het Winning Tactics Café’s en Academy is gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur. Locatie: Jachtclub Scheveningen, Hellingweg 98 Den Haag. Voor meer informatie en reserveringen voor het clubdish, ga naar de website van Jachtclub Scheveningen (https://www.jachtclubscheveningen.com).

Bekijk ter voorbereiding de Watersport-TV serie Wedstrijdzeilen volgens de regels (https://m.watersport-tv.nl/#!/search/tag/wedstrijdzeilen%20volgens%20de%20regels).

 

Foto Watersport-TV

Afbeelding 99 Afbeelding 99
Afbeelding 101 Afbeelding 101
Afbeelding 100 Afbeelding 100