Opblaasbare elektrische catamaran

Ontworpen op basis van kampeerfilosofie

SNEEK- Catamarans zijn er in allerlei vormen, afmetingen en uitvoeringen. Op Motorboot Sneek kwamen we deze opblaasbare catamarans van Catairan tegen. Dankzij de innovatieve Dropstitch Technologie vormt onze Electricat-catamaranserie de snelste en lichtst opblaasbare ter wereld. Aldus de fabrikant.

Drop-stitch is de technologie die onder meer wordt gebruikt om een Stand Up Paddle Board te produceren. Dit zijn honderden tot duizenden draden die de boven- en onderkant van een SUP met elkaar verbinden. Deze draden zorgen ervoor dat een inflatable supboard met zelfs hoge druk nog in zijn originele vorm blijft. Zonder deze draden had het niet mogelijk geweest om een opblaasbaar SUP Board te produceren dat een druk van 15 tot en met wel 22PSI aan kan. Niet alleen word deze technologie gebruikt bij opblaasbare Stand Up Paddle Boarden maar ook bij bijvoorbeeld opblaasbare kajakken of zwembaden.

De Electricats zijn meer-kamer catamarans, geschikt tot wel acht personen! Ze varen op zonne-energie en functioneren de hele dag zonder behoefte aan externe oplading. Ontworpen op basis van kampeerfilosofie kunt u tal van kampeeruitrustingen en accessoires meenemen en gebruiken aan boord.

Voor meer informatie, klik op Catairan (https://www.catairan.com).

Afbeelding 155 Afbeelding 155
Afbeelding 157 Afbeelding 157
Afbeelding 156 Afbeelding 156