Kempers Watersport opent het vaarseizoen

Op 13 en 14 april

AALSMEER- Kempers Watersport in Aalsmeer opent in het weekend van 13 en 14 april op feestelijke wijze het nieuwe watersportseizoen.

Op de jachthaven aan de Westeinderplassen kan worden proefgevaren met verschillende modellen van Axopar, Alfastreet Yachts, Boston Whaler en Sea Ray. Voor het eerst in Nederland te bewonderen is de Axopar 29 XC Cross Cabin, maar ook de Flitescooter. Voor het proefvaren, graag even aanmelden via sales@kemperswatersport.nl (mailto:sales@kemperswatersport.nl).

Fliteboarden is in korte tijd zeer populair geworden! Op de stranden van California, Hawai, Nieuw Zeeland en Australië zijn Fliteboards inmiddels een veel gezien fenomeen. En daar zijn goede redenen voor: Fliteboarden geeft een heel nieuwe betekenis aan behendigheidsporten als suppen en surfen met als resultaat het verbluffende gevoel dat je ’vliegt over het water.’ Met een stille aandrijving zonder uitstoot is een Fliteboard ook een uitstekend alternatief voor korte tender-ritjes tussen jacht en kade.

Maar bovenal is het bijzonder leuk om te doen! Op de vraag van potentiële Fliteboarders of het niet moeilijk is om te leren kunnen wij een eenduidig antwoord geven: in het geheel niet! Leren Fliteboarden is nu zelfs nog gemakkelijker dankzij de Flitescooter, waarbij de handlebar helpt op een gemakkelijke manier uw balans te vinden. Kempers Watersport verzorgt ook lessen.

Tijdens de seizoensstart is ook de opening van havenrestaurant Meat & Fish (https://meatfishhaven.nl).

 

 

 

Afbeelding 163 Afbeelding 163
Afbeelding 170 Afbeelding 170
Afbeelding 171 Afbeelding 171
Afbeelding 164 Afbeelding 164