Video-content abonnement voor watersportbedrijven

Watersport-TV regelt productie van A tot Z

AMSTERDAM- Het maken van promotionele, professionele filmpjes…bedrijven kunnen niet meer zonder. Het produceren is echter tijdrovend en zeker in seizoenbedrijven zoals in de watersport schiet het zelf maken er vaak bij in. Watersport-TV introduceert daarom het video-content abonnement.

Videomarketing is een niet meer weg te denken integraal onderdeel in de hedendaagse communicatie. Met unieke content vergroot je je online zichtbaarheid en kun je onderscheidend zijn. In de watersport zie je dat bedrijven wel video-content maken, maar vaak zit daar geen enkele continuïteit in.

Verklaarbaar. De focus ligt op bouwen of verkopen van boten, niet op het maken van video’s. Wat je ziet is dat tussen de bedrijven door met een iPhone wat beelden worden geschoten en het ruwe materiaal online wordt gezet. De kennis en de tijd ontbreekt om een video met een professionele uitstraling te maken. En dat is toch wat je wilt.

Om bedrijven te ontzorgen introduceert Watersport-TV het video-content abonnement. Tegen een vast maandelijks tarief maken wij de gewenste content en verzorgen van A tot Z de gehele productie. 

Met het abonnement zijn bedrijven verzekerd van hoogwaardige content en continuïteit. Video-content produceren is maatwerk. Op basis van de wensen wordt een communicatieplan gemaakt en een abonnementsvoorstel gedaan. 

Watersport-TV produceert naast de eigen series, zoals Vaarplezier, Boottesten, Mag ik even aan boord kijken?, Bootklussen en Holland Vaart regelmatig in opdracht van bedrijven en organisaties video-content. Met ruim 50.000 volgers per maand hebben we een interessant platform om de content desgewenst ook te delen.

Voor meer informatie over het video-content abonnement, neem contact op met Watersport-TV, info@watersport-tv.nl  (mailto:info@watersport-tv.nl ) of bel 072-5710158.

 

Afbeelding 181 Afbeelding 181
Afbeelding 180 Afbeelding 180
Afbeelding 183 Afbeelding 183